Reading på Östgötagatan 2

PC100047

Måndag den 10 december, kl 18.00, anordnade teater Ö2, Östgötagatan 2, en öppen läsning av min senaste pjäs Liebestraum.

Skådespelare: Lena Strömdahl, Siri Hamari, Polly Kisch, Mats Andersson och Anki Larsson.

Liebestraum är en pjäs om kärlek, sorg och förhoppningar; om vår oförmåga att se varandra, och vår längtan efter att bli sedda. Vi får möta en författare som skriver på en pjäs och hennes figurer som uppstår i rummet. Ett lyriskt och lekfullt psykodrama, men också en tragedi, där gränsen mellan det inre och det yttre, mellan nu och då, mellan författaren och hennes karaktärer, är oklar och föränderlig, och där den jag själv upplever mig vara, ibland är något helt annat än den jag är för dig.

https://www.facebook.com/events/1451677391601307/

Läsning av nyskriven pjäs på Ö2 – kostnadsfritt

PC100049.jpg