AKTUELLT

Circolo scandinavo

Under november månad 2022 har jag fått vistelsestipendium på skandinaviska föreningens konstnärshus i Rom, där jag kommer att arbeta med ett av mina bokmanus.

I verkstan, 15 september 2022

För närvarande håller jag på med två bokmanus, varav ett nog blir färdigt inom ett år. Jag har också fått en förfrågan om att göra någonting utifrån min senaste bok Upprymd på den nystartade Polisteatern, och utforskar just nu olika möjligheter för detta.

Release

Tisdag den 24 maj 2022 är det boksläpp för min bok Upprymd – Simone C Rosenthals äventyr. Vi håller till på Teater Giljotin mellan 17 och 19. Mingel, läsning och dryck. Alla är varmt välkomna!

Framträdande

Lördag den 21 maj 2022 klockan 12.30 pratar jag om min nya bok Upprymd – Simone C Rosenthals äventyr och läser några stycken. Detta äger rum inom ramen för Stockholms bokhelg, i lobbyn på Hotell Malmen som ligger på Götgatan vid Medborgarplatsen. Välkomna!

https://www.stockholmsbokhelg.se/programs/katarina-carlshamre-upprymd

Framträdande

Lördag den 21 maj 2022 läser jag ur Upprymd från Författarförbundets balkong på Drottninggatan 88 i Stockholm, ca kl 11.15.

Framträdande

Lördag den 26 mars 2022 medverkar jag i kulturfestivalen ”La quinzaine culturelle, voyage en Scandinavie” i Haguenau, en liten stad utanför Strasbourg.