BÖCKER OCH PJÄSER

 

Böcker

Upprymd – Simone C Rosenthals äventyr (2022). Berättelse, Themis förlag.

Venusberget – en verklighet, drömd (2021). Berättelse, Themis förlag.

död är enkel prick . vårt enda märke (2014). Prosalyrik, Bokförlaget Lejd.

La morte è un punto (2016). Översättning till italienska av Döden är en prick. Översättare: Vanda Monaco Westerståhl. Italia-Svezia 2-2, Titivillus Edizioni.

Böckerna kan bland annat köpas på Bokus, som skickar inom hela Europa.

PJÄSER

Döden är en prick. Uppsatt på DAMSlab/La soffitta, i Bologna i april 2015 och på Teatro nazionale Mercadante, i Neapel i februari 2016.

Monolog för en kvinna. # En djupdykning ner i en skör människas psyke. Dotter och mor. Offer och förbrytare.

KOÖGA (DEN STORA VÅG SOM VÄLLER IN). READING PÅ POLISTEATERN I FEBRUARI 2023.

Liebestraum. Reading på Ö2 i december 2018.

Pjäs för fem skådespelare. # En författare skriver på sin pjäs, och karaktärerna finns med henne i rummet: ett före detta underbarn, nu dryga femtio, som halkat snett någonstans i livet, hans fru som sörjer deras för länge sedan döda barn, en ung mamma som förlorat sin man; en flicka, på gränsen mellan barn och vuxen, mellan fantasi och verklighet, mellan liv och död. Och någonstans mitt i alltihop: en stark längtan efter frihet. Ett existentiellt och lekfullt drama om längtan, sorg och kärlek.

Sorglandet – människornas ljus. Reading på Brunnsgatan 4 i september 2017. Reading ”Färskpressat” på Dramalabbet i juni 2016.

Pjäs för fyra skådespelare. # Bara veckor innan den stundande födelsen möter den gravida kvinnan en trasig frihetsgudinna, en livlös mamma och sin egen döda lillebror. Om förlust, sorg, längtan och försoning.