BÖCKER OCH PJÄSER

 

Böcker

Upprymd – Simone C Rosenthals äventyr (2022). Berättelse, Themis förlag.

Venusberget – en verklighet, drömd (2021). Berättelse, Themis förlag.

död är enkel prick . vårt enda märke (2014). Prosalyrik, Bokförlaget Lejd.

La morte è un punto (2016). Översättning till italienska av Döden är en prick. Översättare: Vanda Monaco Westerståhl. Italia-Svezia 2-2, Titivillus Edizioni.

PJÄSER

Liebestraum (2018). Reading på Ö2 i december 2018.

Pjäs för fem skådespelare. # En författare skriver på sin pjäs, och karaktärerna finns med henne i rummet: ett före detta underbarn, nu dryga femtio, som halkat snett någonstans i livet, hans fru som sörjer deras för länge sedan döda barn, en ung mamma som förlorat sin man; en flicka, på gränsen mellan barn och vuxen, mellan fantasi och verklighet, mellan liv och död. Och någonstans mitt i alltihop: en stark längtan efter frihet. Ett existentiellt och lekfullt drama om längtan, sorg och kärlek.

Sorglandet – människornas ljus (2016). Reading på Brunnsgatan 4 i september 2017. Reading ”Färskpressat” på Dramalabbet i juni 2016.

Pjäs för fyra skådespelare. # Bara veckor innan den stundande födelsen möter den gravida kvinnan en trasig frihetsgudinna, en livlös mamma och sin egen döda lillebror. Om förlust, sorg, längtan och försoning.

Döden är en prick (2014). Uppsatt på DAMSlab/La soffitta, i Bologna i april 2015 och på Teatro nazionale Mercadante, i Neapel i februari 2016.

Monolog för en kvinna. # En djupdykning ner i en skör människas psyke. Dotter och mor. Offer och förbrytare.